MZSW-congres 4 oktober over rol or bij duurzame inzetbaarheid

| 04-10-2018

Bent u betrokken bij medezeggenschap binnen de sociale werkgelegenheid? Meld u aan voor het MZSW-congres op 4 oktober 2018, met als thema: duurzame inzetbaarheid. Laat u bijpraten door een hoogleraar, hoor van 6 bedrijven wat ze doen aan duurzame inzetbaarheid en ontmoet collega’s.
 
De gemiddelde leeftijd van medewerkers met SW-indicatie stijgt langzaam. Hoe gaat u daar als or mee om? En hoe zorgt u dat ook de nieuwe, brede doelgroep duurzaam inzetbaar wordt en blijft? Op deze vragen krijgt u antwoord tijdens het landelijke MZSW-congres op 4 oktober 2018. Het programma is gericht op or-leden van werk- of participatiebedrijven, maar ook andere belangstellenden zijn welkom.

Programma

Beatrice van der Heijden, hoogleraar duurzame inzetbaarheid aan de Radboud Universiteit, waarom duurzame inzetbaarheid zo belangrijk is en schetst ze actuele ontwikkelingen. Zes bedrijven die deelnemen aan de pilot duurzame inzetbaarheid van Cedris en SBCM laten zien hoe zij duurzame inzetbaarheid vertalen naar de medewerkers.
 
Behalve duurzame inzetbaarheid bij de doelgroep komen ook andere actuele thema’s aan bod, zoals (schijn)constructies. En we buigen ons over de vraag hoe de toekomst van de or eruit komt te zien, met steeds meer verschillende groepen medewerkers in het bedrijf, van wie er veel voor korte duur werken.
 
Bent u betrokken bij medezeggenschap binnen de sociale werkgelegenheid? Dan mag u dit jaarlijkse congres voor en door or-leden niet missen!

Praktische informatie

Datum en tijd: 4 oktober 2018 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Antropia, Driebergen

Aanmelden

Maximaal vijf or-leden van een werk- of participatiebedrijf kunnen deelnemen. Deelname is gratis.
Bekijk het volledige programma  (187 KB) en meld u aan.