Nieuws
Agenda

Geen nieuws in deze lijst:

Agenda

Bijeenkomst 25 september - Platform voor en door (ambtelijk) secretarissen

| 25-09-2014

Het Platform voor ambtelijk secretarissen en secretarissen in de SW (ASSW) maakt een herstart. Het Platform komt enkele keren per jaar bijeen. SBCM blijft deze bijeenkomsten financieel ondersteunen. Deelname aan het Platform en de bijeenkomsten zijn daardoor kosteloos.

Over het Platform

Het Platform is bedoeld voor uitwisseling van informatie en ervaringen. Deelnemers kunnen hier formats opvragen voor bijvoorbeeld checklists, maar ook informatie rond de rol, positie en taken van de ambtelijk secretaris of informatie rond een OR-opleidingsplan (en de rol van een ambtelijk secretaris hierbij).

Eerste bijeenkomst

Vanaf dit jaar worden de bijeenkomsten georganiseerd onder de vlag van sl-IMPACT. De eerste bijeenkomst van het Platform staat gepland op donderdag 25 september 2014 van 9.00 tot 12.30 uur. Aansluitend is er een lunch. De locatie wordt later bekendgemaakt. Noteert u de datum vast in uw agenda?

Ideeën?

Heeft u ideeën voor een onderwerp of invulling van een platformbijeenkomst? Laat het dan even weten. Reageren en opgeven voor de bijeenkomst kan via Opens window for sending emailinfo(at)sl-impact.nl of 06-37554541.