Sluit je aan bij het platform voor (ambtelijk) secretarissen in de SW

| 27-06-2019

Sluit je aan bij het platform voor (ambtelijk) secretarissen in de SW: deel kennis en ervaringen uit diep thema’s inhoudelijk uit.

Voor en door (ambtelijk)secretarissen

In het platform wordt kennis gedeeld, ervaringen uitgewisseld en worden thema’s inhoudelijk uitgediept. De invloed die het werk heeft op je werk als OR-secretaris staat daarbij centraal. De platformbijeenkomsten zijn in het voor- en najaar. Het zijn prima gelegenheden om je netwerk op te bouwen en te onderhouden. Ook de rol, positie en taken van de ambtelijk secretaris komen aan bod. Verder is het platform een belangrijk netwerk om diverse formats, checklists, en dergelijke uit te wisselen.  Op de laatste bijeenkomst ging het over het doorbreken van communicatiepatronen en de ‘Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)’.

Aanmelden

Deelname aan het platform is kosteloos. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de ervaren trainer/coach Opens external link in new windowStephany Linthorst van sl IMPACT. SBCM ondersteunt het platform facilitair.

Je kunt lid worden door een mail te sturen naar Stephany Linthorst, organisatiecoach/ veranderkundige bij adviesbureau SL-Impact.

E: info(at)sl-impact.nl

De volgende platformbijeenkomst is op 19 november 2019 in Utrecht met als onderwerp duurzame inzetbaarheid. De bijeenkomst is van 09.30 – 12.30 met aansluitend een lunch.