Stimuleer aanmelding Sterk aan het Werk-festival en ontvang gratis workshop!

| 27-06-2019

Geef medewerkers de kans om een dag bezig te zijn met hun ontwikkeling, samen met andere SW-collega’s uit heel het land! Dat doe je door als OR binnen de organisatie te stimuleren dat medewerkers zich aanmelden voor het Sterk aan het Werk-festival op 10 september. Aan elk bedrijf dat 10 medewerkers voor het festival aanmeldt, biedt SBCM een gratis  workshop aan op locatie van je SW-bedrijf!

Je kunt hiervoor kiezen uit de volgende workshops:

  1. Werken aan je ontwikkeling met e-learning
  2. Oefen je IOP-gesprek (met acteurs)
  3. Meer weten over eten (door een voedingsdeskundige)
  4. Een workshop naar eigen keuze die in het teken staat van ontwikkeling

Investeren in eigen ontwikkeling

Stimuleert jullie bedrijf dat medewerkers in hun eigen ontwikkeling investeren? Vinden jullie dat als OR belangrijk? Zorg er dan voor dat medewerkers zich mogen aanmelden voor het Sterk aan het Werk-festival! SBCM organiseert dat festival voor SW-medewerkers op de werkvloer op 10 september in de Galgenwaard, het voetbalstadion van FC Utrecht.

Er is promotiemateriaal beschikbaar voor het festival Sterk aan het Werk, zoals posters, een video, en een intranettekst voor medewerkers. Ook is het logo beschikbaar dat je aan eigen materiaal kunt toevoegen.

Programma

Het programma bestaat uit diverse workshops, zoals ‘Het goede (IOP-)gesprek’ en ’Samenwerken met een robot’. Er is een panel waar medewerkers plenair vragen kunnen stellen over onderwerpen als detacheren en ontwikkelen. Ook worden de winnaars van de Topperverkiezing bekend gemaakt. Sabine Uitslag begeleidt de dag. Ze is Chief Inspiration Officer van Werkplezier in de zorg en voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA. Ten slotte wordt de dag feestelijk afgesloten met Jörgen Raymann. Bekijk hier het programma.

Aanmelden

Geef jouw medewerkers de ruimte om aan hun ontwikkeling te werken en zorg ervoor dat ze zich kunnen aanmelden!

Leidinggevenden kunnen ook een groep mensen aanmelden. Mail dan naar congresbureau(at)caop.nl.

Plaatsing gebeurt op volgorde van aanmelding. Wacht dus niet te lang!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het festival Sterk aan het Werk? Neem contact op met Chantal van Vliet, projectleider SBCM.

T: 06 46 59 31 37
E: c.vanvliet(at)caop.nl