Online café: Integratie van dove medewerkers op de werkvloer

Mensen met een auditieve beperking kunnen goed werk verrichten, mits zij de juiste ondersteuning krijgen en kunnen communiceren met horende collega’s. Train daarom jouw collega’s in het maken van een gebaar. Nog niet helemaal zeker hoe je dat doet? Ga dan naar het online café over gebarentaal op de werkvloer.

Online café

Tijdens het online café op maandag 7 november vertelt Nienke Fluitman meer over hoe je gebarentaal kunt introduceren en/of bevorderen op de werkvloer. Ook vertelt zij op welke momenten je een tolk inzet en hoe. Tevens hoor je hoe je de gratis de e-learning Gebarentaal op de werkvloer kunt benutten.

Datum: maandag 7 november
Tijd:
12:00 – 13:00 uur
Locatie:
online, via Teams
Let op:
aanmelden is verplicht! Zorg daarom dat je het aanmeldformulier tijdig invult.

E-learning gebarentaal op de werkvloer

In dit programma maak je kennis met de Nederlandse gebarentaal. Ook oefen je met gebaren voor op de werkvloer. Gebarentaal op de werkvloer leidt tot meer begrip en betere communicatie tussen horende en slechthorende medewerkers. Dat stimuleert de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het programma is modulair opgebouwd. Je kiest zelf welk onderdeel je wilt doorlopen. Het totale programma duurt circa 90 minuten. Het programma bevat ook factsheets die je kan downloaden.

Aanmelden nieuwsbrief