18 juni platformbijeenkomst (ambtelijk) secretarissen

18 juni platformbijeenkomst (ambtelijk) secretarissen

De volgende platformbijeenkomst van ambtelijk secretarissen van ondernemingsraden in de SW is op 18 datum 2020 in Utrecht met als onderwerp: De coronacrisis en de rol van de OR en de ambtelijk secretaris’. Afgestemd op de actualiteit zullen we ingaan op verschillende aspecten, zoals arbeidsomstandigheden, werktijden maar ook een onderwerp als digitaal vergaderen.

De bijeenkomst is van 09.30 – 12.30 met aansluitend een lunch. Als een fysieke bijeenkomst dan nog niet mogelijk is, wordt het een digitale sessie van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Stephany Linthorst.
E: info@sl-impact.nl

Platform (ambtelijk) secretarissen

In het platform deel je kennis met andere ambtelijk secretarissen, wissel je ervaringen uit en diep je thema’s inhoudelijk uit. Alle ontwikkelingen in de SW, de invloed daarvan op je werk en de begeleiding van de OR staan daarbij centraal. De platformbijeenkomsten, die in het voor- en najaar gehouden worden, zijn een prima gelegenheid om je netwerk op te bouwen en te onderhouden. Deelname aan het platform is kosteloos. De bijeenkomsten wordt georganiseerd door de ervaren trainer/coach Stephany Linthorst van sl-IMPACT. SBCM ondersteunt het platform facilitair.

Aanmelden nieuwsbrief