Ambtelijk Secretaris

Ambtelijk Secretaris

Dit onderdeel van de site is speciaal voor de ambtelijk secretarissen (AS’en) in de SW-sector. De AS heeft binnen de medezeggenschap en bij de professionalisering van de medezeggenschap een steeds belangrijkere positie gekregen, ook binnen de SW. Je vindt hier informatie over de AS, de taken van de AS, de meerwaarde van de AS en achtergrondinformatie voor de AS.

Contact

Voor en door (ambtelijk) secretarissen
In het AS-platform delen (ambtelijk) secretarissen kennis, wisselen ze ervaringen uit en  diepen ze thema’s inhoudelijk uit. De invloed die het werk heeft op je werk als OR-secretaris staat daarbij centraal. De platformbijeenkomsten zijn in het voor- en najaar. Het zijn prima gelegenheden om je netwerk op te bouwen en te onderhouden. Ook de rol, positie en taken van de ambtelijk secretaris komen aan bod. Verder is het platform een belangrijk netwerk om diverse formats, checklists, en dergelijke uit te wisselen. Op de laatste bijeenkomst ging het over het doorbreken van communicatiepatronen en de ‘Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)’.

Aanmelden

Deelname aan het platform is kosteloos. De bijeenkomsten worden georganiseerd door de ervaren trainer/coach Stephany Linthorst van sl IMPACT. SBCM ondersteunt het platform facilitair. Je kunt lid worden door een mail te sturen naar Stephany Linthorst, organisatiecoach/ veranderkundige bij adviesbureau SL-Impact. E: info@sl-impact.nl

Aanmelden nieuwsbrief