De Topperverkiezing van 2022

Ook dit jaar organiseert SBCM de jaarlijkse Topperverkiezing om een impuls te geven aan Lang Leven Ontwikkelen in de sector. De uitreiking van de Topperverkiezing vindt plaats op 11 oktober 2022 tijdens het Sterk aan het Werk festival. Bekijk onderstaande video over de Topperverkiezing 2022.

SW- en Participatiewetmedewerkers die zich een langere periode blijven ontwikkelen, kunnen anderen inspireren om zich ook te ontwikkelen. Zij kunnen de omgeving laten zien dat ontwikkeling voor iedereen mogelijk is en dat het positieve effecten heeft. Zo’n medewerker is een echte Topper. Deze Topper toont vasthoudendheid en bijzondere persoonlijke inzet om vaardigheden te ontwikkelen via training, opleiding, op de werkvloer of anders. Ken jouw zo’n Topper? Stimuleer bestuurders/directeuren om deze topper op te geven voor de Topperverkiezing 2022 en laat hem of haar een voorbeeld zijn voor anderen!

Stimuleer de Topperverkiezing 2022

De OR kan een stimulerende rol spelen richting de bestuurder/directeur en medewerkers om mee te doen aan de Topperverkiezing 2022. Je kunt wijzen op het gratis campagnemateriaal dat beschikbaar is om de Topperverkiezing verder onder de aandacht te brengen binnen de organisatie. Ook is er online materiaal beschikbaar dat je kunt downloaden en zijn er posters en ansichtkaarten beschikbaar die per mail besteld kunnen worden. Deze materialen kunnen bestuurders/directeuren en medewerkers verspreiden binnen de organisatie. Het gedrukte materiaal is te bestellen door een e-mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl.

Aanmelden nieuwsbrief