Deze drie prijswinnaars zijn de Topper van hun regio

Deze drie prijswinnaars zijn de Topper van hun regio

Op het festival Sterk aan het Werk op 10 september maakte Mariska Exalto, voorzitter van de jury en SBCM-bestuurder namens de FNV, bekend wie de prijswinnaars zijn van de Topperverkiezing. In elke regio is er één Topper gekozen.

De drie Toppers zijn:

  • Regio Noord: Esmiralda Hooiveld van Concern voor Werk
  • Regio Midden: Collin Boxhoorn van Werkse!
  • Regio Zuid: Dennis Leijtens van Baanbrekers.

In de volgende maanden stellen we de drie prijswinnaars uitgebreider voor. Bekijk hieronder de video van de prijsuitreiking.

Doel verkiezing

Voor de Topperverkiezing die SBCM organiseerde, konden bedrijven en (directe) collega’s een SW- of Participatiewetmedewerker nomineren. Het moest gaan om iemand die over langere periode gewerkt heeft aan zijn of haar ontwikkeling, daarmee resultaten heeft behaald en zo een voorbeeld is voor anderen. Het doel van de verkiezing was: andere werknemers inspireren zich ook (verder) te ontwikkelen. Bovendien kan de verkiezing werkgevers inspireren om het thema ontwikkeling te bespreken in de dialooggesprekken met medewerkers. Door zich te blijven ontwikkelen, vergroten medewerkers hun duurzame inzetbaarheid.

Finalisten

Uit alle nominaties selecteerde de jury negen finalisten, drie per regio. In de jury zaten naast Mariska Exalto ook Marianne Zoetmulder, programmanager Leerwerkloketten, en Cedris-directeur Jan-Jaap de Haan. De finalisten werden in een video voorgesteld.

Aanmelden nieuwsbrief