Doet jouw organisatie al mee met Sterk aan het Werk?

Om gezond en met plezier aan het werk te blijven, is het voor werknemers belangrijk dat zij zich (blijven) ontwikkelen. Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door vervelende schoolervaringen hebben werknemers bijvoorbeeld negatieve associaties met leren of denken ze dat ze het niet kunnen. Om te laten zien dat leren ook leuk is en in kleine stapjes kan, organiseert SBCM de maand Sterk aan het Werk.

De hele maand november staat in het teken van leren en ontwikkelen. SBCM ondersteunt met Sterk aan het Werk bedrijven om leren op een leuke en laagdrempelige manier bij werknemers onder de aandacht te brengen. Want soms hebben zij een zetje in de rug nodig om zich verder te ontwikkelen. Met het aanbod wil SBCM werknemers laten ervaren dat leren ook leuk en waardevol kan zijn, op verschillende manieren kan en in kleine stapjes. En dat komt weer ten goede aan het werkplezier, de inzetbaarheid en loopbaan!

Kom naar het festival op 13 november

Vind jij het als OR-lid belangrijk om (extra) aandacht te besteden aan de ontwikkeling van werknemers, en zo te investeren in duurzame inzetbaarheid? Doe dan mee met Sterk aan het Werk en meld jouw werknemers aan voor het festival op 13 november. Tijdens deze feestelijke dag in Stadion Galgenwaard in Utrecht organiseert SBCM workshops voor werknemers en vindt de uitreiking van de Topperverkiezing 2024 plaats. Ga voor meer informative naar de website van SBCM.

Zet jouw werknemers in het zonnetje

Kent jouw organisatie werknemers die het afgelopen jaar met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd of uit hun comfortzone zijn gestapt, en wil je hen in het zonnetje zetten? Of wil je de prestaties van jouw werknemers uitlichten zodat zij daarmee anderen inspireren? Geef deze Toppers dan op voor de Topperverkiezing van SBCM. Met deze verkiezing laten we zien dat leren op verschillende manieren kan en bovenal ook leuk is! Zo besteed je op een positieve en inspirerende manier aandacht aan de ontwikkeling van werknemers. Lees meer over de Topperverkiezing en nomineer jouw Toppers.

Aanmelden nieuwsbrief