Doet jouw SW-bedrijf al mee met de Topperverkiezing?

Doet jouw SW-bedrijf al mee met de Topperverkiezing?

Het is belangrijk dat iedereen in de SW-sector zich kan blijven ontwikkelen. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe vaardigheid of het verbeteren van je Nederlandse grammatica. Elke stap telt. Met de Topperverkiezing stimuleren we ontwikkeling in de sector. Doe met jouw SW-bedrijf mee met de Topperverkiezing en nomineer voor 1 september iemand als Topper. Want leren werkt voor iedereen!

Hoe kun je iemand aanmelden als Topper?

Ken jij een collega of medewerker die veel heeft bereikt door ontwikkeling? Kijk of deze persoon aan de voorwaarden voldoet. Zo ja, dan kun je deze persoon nomineren als Topper.

Het is tot 1 september 2021 mogelijk om iemand voor de Topperverkiezing te nomineren. Tijdens de online Kennisweek Sterk aan het Werk van 20 tot en met 24 september worden de drie regionale prijswinnaars van de Topperverkiezing bekendgemaakt.

Aandacht in je organisatie voor de Topperverkiezing

Op www.sbcm.nl/topper vind je gratis posters en ansichtkaarten om de verkiezing binnen jouw organisatie bekend te maken. Bestel de gratis campagnematerialen door een mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl.

Aanmelden nieuwsbrief