Meld je aan voor de Themabijeenkomst Zinvol overleg met de bestuurder

Lees meer en bekijk het programma

Wat zijn criteria en randvoorwaarden voor een goed overleg met de bestuurder? En hoe leg je afspraken uit dit overleg op een juiste manier vast, zodat er later geen discussie over ontstaat? Wil je meer weten over de do’s en don’ts voor een goed overleg met de bestuurder? Meld je dan aan voor de themabijeenkomst ‘Zinvol overleg met de bestuurder’ voor (ambtelijk) secretarissen in de SW op donderdag 25 november 2021, voor de middag in Utrecht.

Het overleg tussen ondernemingsraad en bestuurder is de kern van medezeggenschap. Om tijdens het overleg successen te boeken is het belangrijk dat je als ondernemingsraad weet hoe je zoveel mogelijk uit het gesprek met de bestuurder haalt.

Haal meer uit het gesprek met de bestuurder

Tijdens de bijeenkomst leer je hoe je stevige afspraken kunt maken en concrete resultaten kunt boeken, zodat je meer uit het gesprek met de bestuurder haalt. Een goede voorbereiding, uitvoering en vastlegging van afspraken is daarbij essentieel. Adviseur Karin Klop en advocaat Els Huisman nemen je mee in de belangrijkste succesfactoren en delen hun tips en tricks.

Meld je aan!

Wil je meer informatie over de bijeenkomst en het programma? Lees meer en bekijk het programma. Meld je aan voor de themabijeenkomst bij Stephany Linthorst van sl-IMPACT via info@sl-impact.nl.

Aanmelden nieuwsbrief