Nieuwe training Leerambassadeurs start in september

Sommige werknemers ervaren een drempel om verder te leren of zichzelf verder te ontwikkelen. Leerambassadeurs kunnen die drempel verlagen. Een leerambassadeur is namelijk getraind om op een motiverende manier laagdrempelig in gesprek te gaan met collega’s over hun ontwikkeling. Omdat leerambassadeurs zelf ervaring hebben met ontwikkelen en ze de mogelijkheden kennen binnen de organisatie, kunnen zij collega´s helpen een antwoord te vinden op vragen als: wat vind ik leuk, waar zou ik mij verder in willen ontwikkelen en wat heb ik daarvoor nodig?

Nieuwe training in september

Leerambassadeurs dragen dus bij aan de leercultuur in een organisatie. En daarom zijn SBCM en CNV samen het project Leerambassadeur gestart. In september start er weer een nieuwe training voor leerambassadeurs. In deze gratis tweedaagse training op locatie hoort de toekomstige leerambassadeur hoe hij of zij naaste collega´s activeert voor scholing en ontwikkeling. De leerambassadeur leert werknemers te helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op dit gebied om kernkwaliteiten te (h)erkennen, vervolgstappen te nemen en het ontwikkelaanbod onder de aandacht te brengen.

Doe mee!

Zie jij mogelijkheden voor leerambassadeurs in jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor het trainingstraject van SBCM en CNV in september door een mail te sturen. Wij nemen dan telefonisch contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer informatie vind je op deze pagina.

Aanmelden nieuwsbrief