Ontdek de mogelijkheden van online leren in de Sterk aan het werk kennisweek!

Ontdek de mogelijkheden van online leren in de Sterk aan het werk kennisweek!

Door te blijven leren, houd je plezier in je werk. Je weet beter wat je moet doen als er in je werk iets verandert. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je wordt zelfstandiger. Kortom, je krijgt nieuwe energie om sterk aan het werk te gaan.

Van festival naar online kennisweek

Leren is leuk en leren werkt voor iedereen. Dat laat SBCM zien tijdens de online editie van Sterk aan het Werk kennisweek van 21 tot en met 25 september 2020. In 2019 was Sterk aan het Werk een festival van één dag. Deze keer organiseren we een hele week activiteiten. En dat doen we online! Door corona willen we namelijk geen bijeenkomst organiseren. Het voordeel is dat het nu nog makkelijker is om deel te nemen aan de activiteiten van het festival. Dat kan gewoon via internet.

Ontwikkelen als kerntaak

Ontwikkelen is een van de kerntaken van een SW-organisatie. Met deze kennisweek kun je leren en ontwikkelen binnen je organisatie op een leuke manier onder de aandacht brengen en houden. Iedere organisatie kan hier op zijn eigen manier invulling aan geven. Tijdens de online kennisweek bieden we allerlei handvatten om met leren aan de slag te gaan.

WerkSaam Westfriesland doet ook mee

In 2019 bezochten 13 collega’s van WerkSaam Westfriesland het eerste Sterk aan het Werkfestival en ze schreven daar een enthousiast verhaal over. Dit jaar doen de collega’s van WerkSaam ook weer mee. Artie en Daniëlle, collega’s van WerkSaam Hoorn, vinden het wel spannend, leren via de computer. Maar ‘iets nieuws leren is ook gewoon leuk,’ zeggen ze.

Marjolijn Dölle, de directeur van WerkSaam Westfriesland vertelt in de video hieronder waarom ze het belangrijk vindt dat medewerkers meedoen aan de online kennisweek.

Alle informatie over Sterk aan het Werk op een rij

Doet jullie bedrijf ook mee aan de online kennisweek? Binnenkort ontvangen de managers HRM van alle SW-bedrijven per post een startpakket met posters, ansichtkaarten en tentkaarten voor op de tafels. Op de website van SBCM vind je nog veel meer informatie over de online kennisweek Sterk aan het Werk. Zoals:

  • de voordelen voor werkgevers én medewerkers
  • het programma van de week
  • hoe je kunt meedoen
  • een communicatietoolkit met allerlei materialen om de online kennisweek intern binnen jouw organisatie onder de aandacht te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief