Exclusieve workshops voor jouw ondernemingsraad

Ga naar de congrespagina

Exclusieve workshops voor jouw ondernemingsraad

Het MZSW-congres van 2020 vindt plaats op donderdag 1 oktober. Er zijn maar liefst 10 verschillende workshops waar je uit kunt kiezen. Maar je kunt er dit jaar ook voor kiezen een of meerdere workshops exclusief voor jouw OR te boeken. Dat betekent dat je samen met je OR-collega’s deze workshop volgt. Zo ben je in één sessie met je hele OR bijgeschoold over het onderwerp van je keuze. Je kunt kiezen uit de onderstaande drie workshops:

  1. Zakelijk verbinden
    In de workshop Zakelijk verbinden leer je hoe je via de Verbindingsmethodiek online met elkaar verbinding krijgt en wat er mis kan gaan. Na het volgen van de workshop weet jouw ondernemingsraad hoe je de kwaliteit van je gesprekken verhoogt. Je oefent direct om online verbinding te maken. Lees meer over deze workshop.
  2. Storytelling
    In de workshop Storytelling staat samenwerken en goed communiceren centraal. Tijdens de workshop leer je de drie kerntechnieken om een beeldend verhaal te vertellen. Zo kun je samen met je OR-collega’s je verhaal tot leven brengen. Lees meer over deze workshop.
  3. De OR, de onderneming en de ondernemer
    Niet alleen de populatie van de SW, maar ook de organisatie ervan verandert. Maar hoe moet je dan de medezeggenschap invullen? En wat zijn de wettelijke regels en kaders? Tijdens deze workshop leer je de kaders van de wet- en regelgeving én hoe je daar in de praktijk mee omgaat. Lees meer over deze workshop.

Gratis inschrijven doe je zo!

Wil jij met je OR een van de bovenstaande workshops exclusief voor jouw OR boeken? Ga dan naar de workshop van je keuze, klik om ‘inschrijven’ en geef in het inschrijfformulier aan dat je met je ondernemingsraad deelneemt.

Benieuwd naar het hele congresprogramma?

Aanmelden nieuwsbrief