Storytelling

Storytelling

Workshop Storytelling

Goede communicatie en samenwerking staan centraal in OR-werk. Maar hoe zorg je ervoor dat de boodschap overkomt? Wat is je eigen rol bij het creëren van verbinding met de ander en vooral met jezelf en je OR? In deze workshop krijg je handvatten, tips en oefeningen waardoor jij en je OR het verhaal beter kunnen uitdragen.

  1. De kracht van Beleven
    Je leert de drie kerntechnieken voor het vertellen van een beeldend verhaal. Zo wordt je verhaal een beleving in plaats van overdracht van informatie. De luisteraar begrijpt en onthoudt dat verhaal dan beter.
  2. De kracht van Vertalen
    Daarna vertaal je de technieken naar de praktijk. Je wisselt gedachtes met elkaar uit, komt tot gezamenlijke inzichten en tot praktische toepassing van de beleving. Je spreekt je verbeeldingskracht aan, je maakt kennis met de kracht van vertellen en je gaat op zoek naar de ‘Why’, het waarom, van jouw boodschap. Dat leidt tot concrete acties.

Aan het einde van de training heb je een aantal waardevolle storytelling tools waarmee je je eigen verhaal en dat van je OR tot leven kunt brengen. Je boodschap raakt en beweegt mensen en beklijft.

Van deze workshop is geen video, verslag of presentatie beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief