Zakelijk verbinden

Zakelijk verbinden

Workshop Zakelijk verbinden

Hoe kun je in deze onzekere tijden als OR zichtbaar, sterk en verbindend communiceren met bestuurder en andere relaties? In deze workshop ontdek je via de Verbindingsmethodiek hoe je online met elkaar verbinding krijgt en wat er ontbreekt.

Het lastige aan online gesprekken is dat je veel non-verbale communicatie mist. Je aandacht richten is belangrijk, maar hoe doe je dat? Hoe verhoog je de kwaliteit van de gesprekken die je voert? Hoe kun je je zakelijk verbinden met de collega’s en relaties die je nu niet meer live ontmoet? Hoe kun je jouw persoonlijke kwaliteit van spreken en luisteren aanpassen? Hoe komt het dat een online gesprek vaak persoonlijker is en dat de weerstand sneller naar boven komt?

Je gaat in kleine groepjes in zogenoemde ‘break-out rooms’ over dit soort vragen in gesprek met elkaar en je oefent met online verbinding maken. Zo kom je tot praktische oplossingen voor de vraagstukken van nu.

Thema: Overige workshops

sprekers(s): Merel Stegeman, senior trainer Flirtcompany

Data en tijden: 1 oktober 2020 om 13.30 uur en om 15.00 uur

Let op: deze workshop kan tussen 28 september en 8 oktober ook exclusief aangeboden worden aan een OR of platform van OR-en. Indien je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven in het inschrijfformulier.

Aanmelden nieuwsbrief